top of page

HÍREK

Nyári Shibu Edzőtábor

Az idei nyári táborunk is lezajlott. Az időjárás több, mint kegyes volt, igazi tomboló nyárban edzhettünk. Sajnos pont a vizi edzést mosta el a zivatar. Voltak edzések hajnalban, délelőtt , délután, fürdések a Balatonban délelőtt, délután, este, buli éjszakába nyúlóan, színesítésként és a szakmai látókör szélesítésére pedig ismerkedés a kés 🔪és pisztoly 🔫 elleni védekezés alapjaival, egy kis kick-box, egy kis krav-maga Shihanunk, Máté Óvári mester és András Müller mester jóvoltából. Shihanunk 60. születésnapját 🎂🎂 (július 6.) óriási tortázással ünnepeltük! Tartalmasan telt a tábor ideje.

A karatés résztvevők mellett idén már kesztyűs táborozókat is üdvözölhettünk sorainkban, akik rövidebb időre a kyokushin edzésekbe is bekapcsolódtak. Külön öröm volt, hogy ismét sok családtag is velünk tartott, így igazi családias légkörben táboroztunk!

Végül elérkezett a tábor csúcspontja, az övvizsga, melyen 13 vizsgázó állt fel a megmérettetésre, és a hagyományosnál kissé rövidebb, de nagyon pörgős, hajtós erőnléti-technikai vizsga és a kemény küzdelmek eredményeképpen 2017. június 24-től

  • 10. kyu övfokozatot visel: Müller Sára és Zsögön Andor;

  • 8. kyu övfokozatot és kék övet visel: Müller Máté, András Müller, Tóth László és Csilla Péliné Németh;

  • 7. kyu övfokozatot visel: Andrea Kovács és Krepcsák Ádám;

  • 6. kyu övfokozatot és sárga övet visel: Lucus Peli;

  • 5. kyu övfokozatot visel: Katalin Bódor;

  • 3. kyu övfokozatot visel: Benedek Lovas;

  • 2. kyu övfokozatot és barna övet visel: Bettina Gróz és Gergely Blazsan.

Gratulálunk a vizsgázóknak az új övfokozatokhoz! 👏 Az élet megy tovább, következő állomás, amire készülünk, a szentesi központi tábor, ahol remélhetőleg újabb sikeres vizsgáknak örülhetünk majd.

Köszönet minden táborozónak, karatékának és kesztyűsnek, családtagoknak a jó hangulatért, és kellemes táborért.

Nyáron folytatódnak az edzések, várunk mindenkit a szokott időpontokban! Osu! Arigato!

bottom of page